Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Óvszertündér

 2009.04.11. 12:07

 

Óvszer. Már a gondolatától hidegrázásom van. Elveszi az intimitás érzését, megtöri a szerelmeskedés varázsát. Egyéjaszakás kaland, felesleges energialavezetés, hódítás, egopolírozás esetén intimitásnak nyoma sincs. Ilyenkor az óvszer kötelező! ..jobb is ha nem érünk egymáshoz.

Összeszedett egy nagyon jól szituált, kisportolt, finom modorú, kifejezetten jóképű faszi.A tengerparton nézett ki magának. Leszólított, beszélgettünk. Napokig ment ez így. Meghívott vacsorázni. Jó volt vele időt tölteni. Elérkezett a pillanat, amikor megcsókoltuk egymást. Igaziból túl szép volt minden, hogy igaz legyen. Végül csak kiugrasztotta a nyulat a bokorból. Közölte, hogy eddig megy el, (ölel, csókol, mindenféle létező módokon felizgat), de nem tovább, mert óvszerrel nem hajlandó szexelni, anélkül meg nem fekszik le senkivel. Borzasztó furcsán éreztem magam. Rendesen elment a kedvem az egésztől.

Szerinted?
intimfejloves@gmail.com

 

Címkék: szex ovszer

A bejegyzés trackback címe:

https://intimfejloves.blog.hu/api/trackback/id/tr71087078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása