Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hasítás

 2009.06.11. 22:47

Who's Gonna Save My Soul

 

 "Amiről nem lehet beszélni, arról hallgatni kell" - így hangzik Wittgenstein híres mondata...azt persze nem mondom, hogy ezzel kíméletesek vagyunk a környezetünkhöz. De van úgy, hogy tényleg nem tudjuk mit miért teszünk. Olyankor tényleg nehéz magyarázatot adni bárkinek...

Hosszú, szexuálisan túlfütött kapcsolat idősebbb, elvált férfi és fiatalabb lány között. A lány mindent megkap, de folyton mehetnékje van. Lelkifurdalást érez, hálátlannak tartja magát, hogy képtelen a sok kedvességgel és figyelmességgel mit kezdeni. Minél hálátlanabb, annál több jóval halmozzák el. Végképp frusztrált lesz ettől, hisz nem érzi úgy, hogy mindezt megérdemelné és menekülni próbál a kapcsolatból. De nem megy. Nem engedik el, hiszen szeretik. Egyre kegyetlenebbül próbál szabadulni, belül szétmarja a szégyen, hogy képtelen értékelni amit kap, és maga sem érti mi elől menekül. Míg egyszer csak egy barátokkal töltött síelés során nyilvánosan összejön a lány a pasija szeme láttára valaki mással. A barátoknak ez sok, elfordulnak a lánytól. A férfi elengedi, nem tehet mást. Tönkremegy bele. A lány az új barátjával tölt heteket, talán néhány hónapot is. Aztán egy nap felébred és szó nélkül elhagyja az új pasit is. Soha nem magyarázza meg miért. Csak egyik napról a másikra eltűnik. Mély sebet ejt rajta is. Hisz kedves volt, jó volt..Csak a lány nem volt rendben. Én vagyok ez a lány. Évek teltek el azóta. Vajon még jelentősége évek távlatában bocsánatot kérni?

 

Címkék: szakítás megcsalás

A bejegyzés trackback címe:

https://intimfejloves.blog.hu/api/trackback/id/tr371179981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lukit 2009.06.12. 06:47:49

Bocsánatot lehet kérni, ám ez nem változtat azon, hogy a tetteiddel együtt kell élned.

AgoAgo 2009.06.14. 08:35:28

Megéltem hasonlót, a férfi szerepben. Azt tudom mondani, hogy jól esett hallani, amikor azt mondták sajnálom, hogy nem működött, bocsánat, amit a fejedhez vágtam és amit veszekedések alatt mondtam.
Mindig van értelme bocsánatot kérni. Ha fontos a másik - nem, nem úgy -, akkor főleg.

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2009.06.18. 09:57:30

Lelki zűrök ezek. Nehéz dolgok. Lehet, hogy valójában nőre vágysz.

Koborlovag 2009.07.03. 11:35:39

Bocsánatot kérni. Olvasva a sztorit egy dolog jut eszembe: valóban kell az a bocsánat kérés?
Az egész nekem úgy tűnik, hogy két szeretethiányos ember egymással folytatott küzdelme volt. Az idősebb férfi úgy érezte hogy ha mindent megad akkor maga mellett tudja tartani a nőt, aki ifjabb, kívánatosabb, vadabb és szilajabb mint ő, aki által engeria kerül az életébe. A lány meg szerette, de valahol szerelemre, vadságra vágyott. Nem igazán tudott szabadulni, mert ugye anyáskodás esete forgott fent.

Dupla csapda, bent rekedt sokáig mindenki.

A korkülönbség és a társadalmi pozíció különbsége(jelentse ez az elvált-szingli különbséget) épp elég hogy egy kapcsolat ne működjön ha nincs nagy érzelem. És vajon volt nagy érzelem vagy csak "szeretem én őt, de..." állapot volt?
süti beállítások módosítása