Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Kurvázás kizárólag arra kijelölt helyen" jeligére.

Minden tökéletes volt a kapcsolatunkban egészen addig a percig, amíg bekérdeztem valamit, amit nem kellett volna. Nem számítottam rá, hogy ezt váltja ki belőlem. Kíváncsi voltam, hogy fizetett-e már nőért.

Szóval kiderült a páromról, hogy régebben kurvázott. Nem mellettem, helyettem, hanem, hogy előttem régebben rendszeresen csinálta. Ezzel még nem is volt bajom. Tovább kérdezgettem. Kíváncsi lettem, hogy milyen volt, és, hogy miért fizetett a nőkért. Úgy képzeltem, hogy klubokba jár vagy hasonló, erre kijelölt helyekre. De nem. Kiderült, hogy valójában egyetemista lányokhoz járt fel lakásra. Olyanokhoz, akik otthon fogadták a fickókat pénzért.

Na errre totálisan kiakadtam. Hervasztó volt azt elképzelnem, ahogy egy normál, hétköznapi csaj lakásábafelmegy a pasim, (szóval egy egyetemista csajhoz, akinek kell a pénz és ezért bármit bevállal), köszön, leveszi a cipőjét, talán még kezet is fognak, rendezik az anyagiakat, azután egyszerűen megdugja és utána elsétál, mint aki jól végezte dolgát.

Hónapokig nem bírtam lefeküdni vele miután ezt megtudtam. Igazán ma sem tudom pontosan mitől találtam ezt ennyire visszataszítónak.

Szerinted?
intimfejloves@gmail.com

Címkék: szex kurva egyetemista

A bejegyzés trackback címe:

https://intimfejloves.blog.hu/api/trackback/id/tr561135759

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csucsu - REFLUX 2009.05.23. 12:57:22

Kurvák és kapitányokStriciállam. Legalizálnák a prostitúciót.Ez virít most a Heti Válasz címlapján, borzalmasan, rettenetesen, mintha csak egy testtelen kósza kéz firkantotta volna föl mutatóujjával az ezerszer szétfröcskölt babiloni falakra, hát jött is…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W Joe 2009.05.21. 18:17:35

Miért lett volna jobb, ha "klubokba jár vagy hasonló, erre kijelölt helyekre"? Az a változat rosszabbul hangzik.

Kis ember 2009.05.21. 18:31:30

Szerintem lökött vagy. Nem mindegy, mit csinált előtted? Az a lényeg, hogy mit csináltok együtt.
Ha egészséges (testileg), akkor semmi gáz.

the as · http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/ 2009.05.21. 18:40:36

mennyivel korrektebb lenne, ha elvitte volna egyszer vacsorazni, vagy hitegeti hetekig. a kurvanak azert fizetsz, hogy hazamenjen / hazamehess.

Walle 2009.05.21. 19:09:44

"Igazán ma sem tudom pontosan mitől találtam ezt ennyire visszataszítónak." Azért, mert normális értékrenddel rendelkezel.. A leírtak alapján nem egyértelmű, de ha még nem dobtad ki az ipsét, itt az ideje..

wagabound 2009.05.21. 19:09:48

Tanuld meg: sose kérdezz olyasmit, amire ha neked nem tetsző választ kapsz, kiakadsz, mint a kakukkos óra.

Amúgy mit értesz a "klubokban, vagy erre kijelölt helyekre" alatt? És ha oda járt volna, akkor nem zárnád össze hónapokra a lábadat előtte?...

Végezetül: nem árt, ha tudod, hogy vannak nők, akik erre "szakosodnak". Igen, pénzért csinálják. És van egy óriási előnyük veled szemben: nem lelkiznek, nem képmutatóak, és nem játsszák meg magukat. Adnak valamit, amire igény van, amiért nem kell udvarolni, nem kell szerelmet hazudni (egyik félnek sem!. )És ők nem mondják fapofával vagy sértődötten: "Most nem lehet, mert fáj a fejem".

Ja, igen: mindent összevetve kevesebbe kerülnek, és sokszor ezerszer tisztességesebbek, mint ti...

xJozsi 2009.05.21. 19:16:30

Ebben mi a visszataszító? Az hogy fizetni kellet érte? Mert az tényleg az. Énis jobban örülnék ha ingyen lenne.

ibafaipap 2009.05.21. 19:18:48

Ez egy "jól áll e ez a ruha rajtam"-tipusú kérdés volt.Ha mindig mindenben igazat mondanánk,egyfolytában menne a túráztatás.

2009.05.21. 19:19:51

Szerintem jó nagy hülye vagy. 1. ilyeneket nem kérdezünk a faszinktól. 2. mi a faszt befolyásol valami, ami előtted volt.

DeeJay(HUN) 2009.05.21. 19:35:01

Annak a ribinek, aki ezt a post-ot írta, azt kívánom, hogy törjön le a körme.

Vision 2009.05.21. 19:46:22

Mégis mit gondoltál, hogy is működik ez az iparág? Ha meg nem tetszik a dolog hagyd ott a pasidat, de ne felejtsd el: szinte minden férfi ábrándozik ilyesmiről, valaki bevállalja, valaki nem. A nők sem jobbak ennél, maximum kevésbé direkt a dolog...

juuztreder 2009.05.21. 19:53:16

azt nem hiszem, hogy cimlapra nincs 1 komment sem, vagy túl érzékeny a lelked és mindet moderáltad.

de akkor meg minek cimlap? :D
szex egy kurva egyetemistával

2009.05.21. 19:58:56

nemtom, de ha az én barátnőm ilyen szavakat használna, hogy "bekérdez", lehet én is egyetemista lányokhoz járnék inkább...

egy hozzászóló 2009.05.21. 19:59:02

Szóval te nem vettél részt a felsőoktatásban.

Csávógyerek 2009.05.21. 20:34:15

Ha hónapokig nem bírtál vele lefeküdni, miután megtudtad, minek maradtál vele egyáltalán?

Vagy talán azt akartad, hogy amíg rád vár, addig visszajárjon az egyetemista lányokhoz?

Nem is lehetsz annyira kibukva. Szerintem, egyenesen rá vagy kattanva a gondolatra.

Uglee · http://nagydobraverem.blog.hu 2009.05.21. 20:40:30

Aki kíváncsi, hamar megöregszik.

Igazság Atyja 2009.05.21. 20:45:59

És ha nem egy normál, hétköznapi csaj lakásába ment volna fel, hanem bombázó hétvégi csajokéba? Úgy mindjárt megnőtt volna a szexuális étvágyad irányába, mi? Kreténség. :)

Tuvalu 2009.05.21. 20:48:14

Mondjuk az elég korrekt, hogy a nő kérdez, a pasi őszinte, a válasz nem a kapcsolatot érinti, és a nőnek rosszul esik.

Doubledeceker 2009.05.21. 20:55:31

El nem tudom képzelni, hogy csinálják ezt egyesek, én nképtelen lennék rá, de ki tudja mit hoz a jövő....

Vérnűsző Barom (törölt) 2009.05.21. 21:35:36

Pedig remek dolog!
Nincs hiszti, fejfájás, mellébeszéd, sértődött puffogás akármiért, idióta gondolatok kitalálása, undok megjegyzések csak úgy, hiszti a múlt miatt, a jövő miatt, mindenféle színlelés, holjártálhovamészmosthagyjbékén, meg a mit képzelsz örök témája. Beleértve a posztoló fenti megnyilvánulását is a jajj, hónapokig nem bírtam lefeküdni velével kapcsolatban. Meglep, hogy nem hajtott el a rákba. Talán megoldotta másképp, talán ugyanúgy, mint korábban, netán tulképp ugyanazért: a nehezen viselhető barátnő miatt. Aki meg persze nem győz csodálkozni...

A stabil barátnő hosszabb távú elviseléséhez elképesztő türelem, empátia, vagy épp beletörődő fásultság, netán a szinte totális közönybe fulladt egykori szép napok erősen megkopott emléke kell, ahogy esetünkben is a posztoló remek lelkivilágát mélyen átérezve.
Meg persze még baromi sok pénz is kell... Gyakorlatilag mind, ami csak van, nagyjából a megkeresett összeg nagyságától függetlenül.
És akkor még jó volt a választás...

Míg az emlegetett a csaj mindig szép, fiatal, pont olyan külcsínnel, netán belbeccsel, ami épp jólesik. Az élet szebbik felét tudja nyújtani, a hátrányai nélkül.
Persze jó választás esetén...

tézé 2 2009.05.21. 21:40:40

"szóval egy egyetemista csajhoz, akinek kell a pénz és ezért bármit bevállal"

Miért mit gondoltál a többi nő kéjörömből csinálja?
Az meg köztudott, hogy az egyetemista főiskolás lányok ezzel keresik meg a tandíjhoz, albérlethez szükséges anyagiakat.
Fel kell ébredni, mert ez a való világ.
SAJNOS!

Kiotop 2009.05.21. 21:54:01

talán az volt a baj, hogy Téged nem dugnak csak úgy meg...

vittore 2009.05.21. 22:15:31

Ííígen drágám, bevallom,régebben csináltam... de már nem. Én csak téged ls csak veled. :)

Első?

inf3rno 2009.05.21. 22:26:42

Sztem egyszerűen túl jó véleménnyel vagy ezekről a csajokról, ők az ártatlan kiszolgáltatott szegény csajok, akiket ki lehet használni, mert nyomorban tengődnek blah.... Kb ez jön abból, amit írtál, közben meg egyszerűen lusták dolgozni/tanulni. Tudod ha egyetemen jól tanulsz, akkor kapsz ösztöndíjat,szoctámot stb...

SteveJobs · http://16bit.blog.hu 2009.05.21. 22:27:14

Szerintem sok ember, sok kapcsolatban szűzként szeretné a partnerét látni. Nehéz feldolgozni azt, hogy amiről azt hiszed csak a tied, amiről azt gondolod, hogy csak veled csinálja, azt mással is megosztotta már. Nekem volt hasonlóm, mikor egy barátnőm fentvolt nálam és msnezet, ráírt egy srác. Ezzel a sráccal volt egy együtléte, de csak orális. És a srác ráírt a barátnőmre, az eset után 2 évvel(!!), hogy bocsánatot kérjen. Ekkor a barátnőm röhögött egyet, és elmesélte, hisz azt hitte nekem is vicces lesz. A lényege az volt, h a srácnál aludt egyszer és lesz**ta, csak a srác nagyon hamar elment. Ez volt ami vicces volt neki, és ezmiatt kért bocsánatot a srác. Igazából bennem mégse az az érzés jött elő, hogy ez vicces v aranyos hanem az, hogy van valami intim köztünk amit elöttem mással is megosztott, és pár napig csak az a kép volt elöttem, hogy egy másik srácal van együt. Nekem az intimitás egy része veszett el akkor.. nem volt több mint azok akikkel őelötte együt voltam..

magyari 2009.05.21. 22:35:16

Figyúzz! A kurvaság a legősibb mesterség. Ráadásul piszok fárasztó egy meló!
Meg aztán. Néhány ezer (ha nem tízezer éve) van ennek hagyománya - hetérák, és-a-többi. Miért akadsz ki akkor a pasidon? Meg a lányokon?
Ha kell a pénz (akármire), akkor kell. AZT meg meg kell keresni. Ha a tested marad csupán, akkor azzal. Végig gondoltad EZT a lehetőséget - is?
Hogy pl. be kell fizetni a tandíjat, meg kell venni a tankönyvet - csak nincs miből! Mert történetesen nem pénzeszsákok a szülők. Van ilyen. Meg nincs tanítvány sem - ki nyelvet tanulna, meg plakátot sem tudsz ragasztani, mert tanulnod kell (kéne).
Egy röpke óra (inkább fél óra), és van lóvé a tankönyvre. De sokan csinálják!
Van egy gyanúm, ábrándíts ki, ha nem jogos. NEM is borultál te ki a pasidon, tán nem is vagy nő. Tán "újságíró" vagy, ki színesebbé akarnád e barom felháborodással érdekesebbé tenni e blogot.
Hm?
éva - az első NŐ

versiro 2009.05.21. 22:45:58

Milyen erre kijelölt helyek vannak?
Nincs olyan. A lakásra menés vagy az utcai harcos a legáltalánosabb...

Shopping 2009.05.21. 22:54:44

Hol lehet ezeket a csajokat megtalálni??

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2009.05.21. 22:56:16

Mi a helyzet? Nem működött a blog.hu, mindenkit kimoderáltak vagy csak mindenki lapít? A történet nem volt ennyire rossz. Igen, ahogy ez a csaj lefesti az bemelegítő helyzetet, valóban érdekes kép.

taphegyseg 2009.05.21. 23:07:51

"Igazán ma sem tudom pontosan mitől találtam ezt ennyire visszataszítónak."

Mert visszataszító?

Pacho · http://pacho.blog.hu 2009.05.21. 23:16:15

Mert van morális tartásod azért. Sok embernek nincs. Ennyi az egész.

Mondjuk más helyzet lenne, ha úgy járna egyetemista csajokhoz, hogy azok ingyen dugnak vele élvezetből. Akkor szerintem nem igénytelenség. Pénzért viszont az.

Saját véleményem.

FeroxX 2009.05.21. 23:34:31

ősi mesterség, ez van :) igény is van rá, nem véletlen..

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2009.05.21. 23:56:41

Mielőtt megkérdezted, tudtad, hogy az igen válasz után nem fogsz vele szexelni? ;-)
Miért is lett volna jobb, ha mondjuk egy profihoz megy, akin megfordult a fél ország?

2009.05.22. 00:02:53

téged is így dug, csak máshogy fizet :)

kovácske 2009.05.22. 00:20:24

"egy normál, hétköznapi csaj"
mert a kurvák nem normál hétköznapi csajok? de azért még emberek? hüje soviniszta.

sanya64 2009.05.22. 00:26:33

"Igazán ma sem tudom pontosan mitől találtam ezt ennyire visszataszítónak..."
mi, pasik meg azt nem értjük, mi olyan furcsa ezen a nőknek, járunk is bezzeg rendszeresen rosszalkodni a lányokhoz, nanáá... ))
(amúgy pedig a magukat egyetemistának kiadó lányok nagyrésze egyetemet ugyebár csak akkor látott, mikor ment előtte a szoliba... ))

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.05.22. 00:51:29

mi a francért kell mindent tudni a pasid/nőd előző (előtted élt) életéről?

az emberek dugnak. élvezetből, ingyen vagy pénzért. gondolod, ha hónapokig nem feküdtél le vele, nem keresett megoldást.

ő meg a francnak beszélt róla. nem drágám, eszembe sem jutna fizetni nőnek. pont. tagadni a végsőkig, a nők úgysem tudják normálisan kezelni az (ilyen) infókat...

uff

GergőÁron (törölt) 2009.05.22. 01:06:10

fura,

azt gondolná az ember, hogy kurvázni épp hogy pont úgy lehet leginkább, hogy
- felhívsz ilyen egyetemista jellegű csajokat, egyeztetsz, felmész, baszosz, stb,
- esetleg útszélen össze lehet még szedni fogatlan kankós cigánykurvákat
- esetleg Amszterdamban járva az elfüggönyözött kirakatban is lehet megbaszni nagyon szép nőket, sok pénzért, brahiból,
- szegről-végről ide lehet még sorolni a vodkaredbullért baszható igénytelen fiatal nőstényeket, akik különféle igénytelen szórakozóhelyek pultjai környékén tenyésznek
- meg még biztos van egyéb lehetőség is,

... de hogy ilyen kurvázós klubok léteznének, ezt az elképzelést még nem hallottam.

És az is furcsa, hogy miért pont ez az egyetemistalány-dugás a legkiábrándítóbb, amit el tudsz képzelni...

_CaD_ 2009.05.22. 01:10:47

Még mindig jobb mintha az idősek otthonába járt volna...

mumusok 2009.05.22. 06:22:41

Elég gáz,soha nem értettem miért fizet valaki szexuális szolgáltatásért.

Pipas 2009.05.22. 06:42:03

Akkor a címnek "felcsenget, belép, megdugja, fizet, kisétál" módon kellene összeállnia nem?

A jelenlegi cím úgy inkább úgy hangzik mintha a cikkíró elképzelése lenne az ideális kapcsolatról. ;)

nothing.at.all (törölt) 2009.05.22. 07:05:00

mert mi a különbség az egyetemista kurva és a nem egyetemista kurva közt? vagy miért pont ezen kell kiakadni? a sima kurvát nemcsak egyszerűen megdugja és utána elsétál, hanem szereti és megbecsüli is? nem értem

Golem 2009.05.22. 07:15:35

"ma sem tudom pontosan...":

a.: ha nem tudsz különbséget tenni, akkor hiba van a készülékedben
b.: álomvilágban élsz
c.: önző vagy

Lehet morfondírozni.

earl hickey 2009.05.22. 07:17:45

érdekes hogy a nők nemcsak a férfiak jelenét akarják birtokolni.Micsoda fájdalom hogy a múltjuk fölött nincs befolyásuk ugye.....

a_tom 2009.05.22. 07:49:04

Tudod mi még a visszataszító? Lemegy valami bárba vagy discoba, megismerkedik egy nővel, meghívja pár italra, azt a látszatot kelti hogy akár hosszabb kapcsolat is lehet belőle, kivesz egy szobát, megdugja, és másnap nem hívja fel.
A discos szituációban azért legalább van némi esély hogy a csaj is élvezi a szexet, de míg itt a pénz a vendéglátásba vándorol, a kurva legalább megtartja egy részét.
De azt ajánlom inkább nézz meg pár filmet(ne hollywoodit) vagy olvass regényt amiben vannak kurvák, egyáltalán nem így zajlik ahogyan elképzeled...
Nem azt akarom mondani hogy a prostitució jó dolog, de nem is annyira rossz mint sokan gondolják.

LiberAll 2009.05.22. 08:21:00

Pici lány, ha te ezen kiakadtál, akkor nem érted, hogy miként működik a férfi.
Elmondom:

A férfi, még mindig félig vadállat, mint a macska, ha a természet hívja akkor megy és dug. Ha zavar, hogy kurvázik mutasd be egy barátnődnek aki nem akar gyereket, mert mondjuk fontosabb neki a munka, azt hagyd, hogy a férfi szórakozzon, nyugis életed lesz, és a férfi is meghálálja, ha nem egy tajparaszt...
A kirohanásoddal azt érted el, hogy a srác soha nem mond el neked mindent őszintén, s mit gondolsz amíg te az aggszüzet játszottad, a srác merre szaladgált

sprenczl 2009.05.22. 09:00:53

Ha nincs otthon ebéd, máshol kell táplálkozni.....:-)))

flea 2009.05.22. 09:03:59

Akik azon okoskodnak, hogy "miért kell ilyet kérdezni": gratulálok, tartalmas kapcsolataitok lehetnek, ha bizonyos dolgokat megkérdezni sem lehet/érdemes...

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2009.05.22. 09:04:55

1. Pasi őszintesége díjazandó, nem hiszem, hogy mindenki bevállalná, hogy elmondja, még ha finomított kicsit, akkor is.

2. Ne kérdezz olyat, amire nem akarod hallani a választ:)

3. Ha lepukkant bordélyházba járt volna "profikhoz", az jobban esne? Legalább ízlése van...

Magyarnaba 2009.05.22. 09:10:31

Bár fickó vagyok, de én is kiakadtam volna.

Elég demoralizáló lenne, ha a páromról megtudnám, hogy pénzért lefeküdt pasikkal. (Akár szolgáltatóként, akár ügyfélként.)

Felvilágosult emberként nem démonizálom a kurválkodást, ha azt nem a feleségem űzi :-)

LD_50 · http://plasztiknefelejcs.blog.hu 2009.05.22. 09:12:18

Ha előtted volt, mit parázol? Nem a konyhapénzt kurvázta el.

Stupidella 2009.05.22. 10:23:14

Nahát, hogy mik vannak!

Én max azon akadtam volna ki, ha útszéliekkel lett volna dolga a pasimnak, mert azokkal dugni szerintem bőven igénytelenség.

zolee75 2009.05.22. 10:40:14

Az ilyen nők tanítják meg a férfiaknak, hogy "ne szólj szám, nem fáj fejem". Erről a hónapokig nem szexelni vele hozzáállásról egy szakállas vicc poénja jut csak az eszembe:
- Már két hete nem dugtunk!
- Te!

Amúgy meg ne kérdezzen olyat, amire őszinte választ nem bír elviselni. MPG. Én is.

zolee75 2009.05.22. 10:50:28

Közgazdaságilag megközelítve:
1000.- virág
4000.- vacsora két főre
2000.- mozijegyek két főre
2000.- diszkóbelépő két főre
8000.- italfogyasztás két főre
5000.- taxi, ha már te is ittál, és csak egy átlagosnak mondható tartalmas este volt, semmi extrém, vagy nagyzolás.

22.000.- összesen, persze lehet spórolni néhány tételen, és egyáltalán nem biztos, hogy első alkalom után megdugod, vagy leszop. Ha mégis, könnyű kis nőcske, nem?

Ezzel szemben fél-egy óra maximális kiszolgálással profi bombázónál kb. 8000-15000 körül lehet, ha kizárod az olcsó kategóriát. Az kapod, amit elvársz, és bőséges a választék.

Ha csak jól akarod érezni magad, és nem hosszú távra tervezel.

vasszűz 2009.05.22. 15:18:23

Ha félig vadállat, akkor ketrecbe kell dugni.

LiberAll 2009.05.22. 17:01:12

@vasszűz: lehet próbálkozni hölgyem, de menni nem fog... max próbálkozhatsz a szelídítéssel, de a jelek szerint ezt próbálják a hölgyek pár ezer éve, de eddig nem értek el átütő sikereket :P

Lángharcos 2009.05.22. 17:34:31

@mumusok: Talán mert egy ideig nem találsz partnert. A szexualitás ugyanúgy szükséglet, mint az evés, alvás. Persze, lehet élni nélküle, de nézd meg a nőtlenségi fogadalmat tevőket, mennyi is azon a környéken a szexuális visszaélés...

Mi legyen, ha nem találsz olyan barátnőt, aki megmozdít benned többet, mint amit a lábad között hordasz? Vagy megbarátkozol a langyos levessel, és adott esetben a beléd habarodó lányt pár hónap múlva ejted, akinek akár 1-2 évig fáj, amit tettél.. Még akkor is, ha 2 ember megbeszéli, hogy ők barátok, csak futó kapcsolat, meg ingyenszex, akkor is előfordulhat, hogy az egyik belehabarodik a másikba.

A prostitúciónál viszont szigorúan le van ez szögezve. Buta mesék, hogy jaj, beleszeret a kurvába, az is belé, kimenti a helyzetből.
Amíg a nő maga dönti el, hogy ezt a foglalkozást űzi, addig semmi baj nincs vele. Űzze, csak kulturáltan. És a pasi is tudja a határokat. Aztán, ha felbukkan a NŐ, akkor el is felejti őket.

A kiábrándulás és az elhidegülésed benne is biztos okozott sebet. De a konklúziója nem az lesz, hogy "nem szabad kurvázni, amikor nincs állandó barátnőd", hanem az, hogy "nem szabad a barátnőnek kényes kérdésekre őszintén válaszolni". És ez szerintem sokkal rosszabb :(

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.05.22. 20:21:03

@inf3rno: Szoctámot. Aha? Az egyik barátom gyesem levő anyuka aki egyedül neveli fiát. Eddig ingyenes volt az oktatás neki és a képzési időn felül max. 57'000 félévenként. Most közölték, hogy félévenként crika 250'000. Ez csak a tandíj te zseni.

Az ösztöndík 5.0-át átlagra kb. 15'000.

Esetleg osztod még az észt egy kicsit, te nagyon te...?

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.05.22. 20:24:20

@molnibalage: Az kifelejtettem, hogy nagy kegyesem 25%-ot engednek neki a tandíból. Ő elég rászorul és ő kap ennyit. Akkor szerinted az átlag mit kap?

anaveroni 2009.06.17. 01:45:01

hát nem tudom ez is egy komment vadász fake ez az írás, de majd írok én is blogot arról, hogy nagyanyámról ábrándozom szexuálisan és akkor majd beírnak ezren, hogy mekkora állat vagyok, én meg örülök magamnak, hogy mekkora blogger vagyok
süti beállítások módosítása