Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem vagyok én kurva!

 2009.06.03. 12:56

                                       photo by Esther Kirby

"Mindenki perverz egy kicsit, csak nem meri bevállalni." -hangzik az Intim Fejlövés című filmben. Vagy lehet, hogy nem mindenki perverz. Lehet, hogy éppenséggel prűd. Vagy csak nem illik össze a választottjával?!

Az egyik előző levélhez kapcsolódóan írom le ezt a pár sort. Attól félek, hogy a barátom el fog menni egy örömlányhoz, ha nem teszek meg neki pár dolgot. Azt viszont nagyon nem szeretném.
Egyszer megkért, hogy orálisan szájjal elégítsem ki, pedig azt én nem szeretem. Valahogy nem szimpatikus. Persze engedelmeskedtem, elkezdtem neki csinálni, de abbahagytam. És megmondtam, hogy ez nekem nem megy. Elfogadta, de nem sokára egy új dolgot kért tőlem. Mégpedig azt, hogy szeretné kipróbálni az análszexet, szerinte az már egy teljesen elfogadott, átlagos dolog a világban, a szexfilmekben is alap dolog. Végülis én is olvastam róla, ezért beleegyeztem, hogy kipróbáljuk. De nekem fájt, és olyan undorítónak éreztem. Kértem, hogy hagyjuk abba. Aztán még párszor felhozta a témát, de látta rajtam, hogy nem örülök. Egy ideje látom, hogy zavarja, hogy nem lehetett ezeket velem csinálni. Attól félek, hogy másnál fogja keresni, amit tőlem nem kap meg, akár egy egyetemista örömlánynál pénzért. Úgy érzem, ha én ezeket a dolgokat megadnám neki, akkor olyan lennék, mint egy kurva, aki nem is élvezi, csak kiszolgál lélektelenül...

 

Címkék: szex anális orális

A bejegyzés trackback címe:

https://intimfejloves.blog.hu/api/trackback/id/tr731161065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AgoAgo 2009.06.04. 10:52:13

Ez mind elég kétoldalú dolog.
Az említett témakörben az a helyzet, hogy ha nem akarja az egyik fél, akkor nem kell erőltetni. Ha szereted a másikat, akkor nem fogsz tőle olyat kérni, ami tudod, hogy neki rossz, mert attól neked is rossz érzésed lesz. Viszont ha ő szeret téged akkor lehet, hogy megpróbálja és át tudja adni magát az érzésnek és akkor nem lesz kellemetlen semmi, mert tudod, hogy örömet okozol neki és ez neked is öröm. Viszont ha tényleg szeretitek egymást, ő is szeret téged, akkor az első pont értelmében ne is aggódj azért, hogy el fog menni kurtizánhoz. Egyszerűen megpróbálta, de elfogad és nem akarja, hogy neked rossz legyen. Mondjuk az nem jó indok, hogy ma már teljesen alap a szexfilmekben is az anál. Az egy munka, ahol nem mindig azt csinálod, amit szeretnél, hanem amiért fizetnek.
Én nem aggódnék a helyedben. Egyébként, hogy sikeres legyen a dolog és ne fájdalmas, meg ne legyen rossz élmény, ahhoz az sok odafigyelés kell, meg sok előjáték. Ettől függetlenül a végső konklúzió: ha a másik nem kéri, éppen csak elviseli vagy elutasítja, akkor nem kell erőltetni a dolgot. Egyébként szexuálisan nem mindenki illik össze, sajnos, van amikor emiatt nem működik hosszú távon a kapcsolat.

Man in love · http://csajoknakmondom.blog.hu 2009.06.10. 15:12:25

Kislány!

Először is ha elmegy egy örömlányhoz, az miért fáj Neked? Valszleg nem is fogod megtudni, ha így alakul.

Másodszor meg sztem nem örömlányhoz fog menni a pasid, hanem inkább el fog hagyni egy másik nöért, akivel úgy müködnek a dolgok, ahogy neki is jó. S aztán el fog hagyni. Ez lassan fog megtörténni.

Egyébként meg elég nagy marha ezzel a szexfilmre való hivatkozással; ez pont az a módszer, ahogy bemutatja saját éretlenségét, meg azt, hogy tojik a fejedre, s egyébként is a legkontraproduktívabb (sajnos, pedig milyen egyszerű lenne). Ha elkezdenétek csevegni a dolgokról, megnyílnátok egymásnak szóban is a vágyaitok tekintetében, s közben megpróbálna gyengéd lenni, s valóra váltani azokat a dolgokat is, amiket Te szeretnél, akkor előbb-utóbb eljutnátok oda, hogy annyira felspanolódnál, hogy Te követelnéd a seggbekúrást, s naponta leszopnád. Kétszer. Ha Te megkapod azt amire - akár kimondatlanul is - vágysz, akkor mindent meg fogsz tenni érte, s még élvezni is megtanulod. Ehhez persze az is kell, hogy tisztában legyetek pl. az anális szex szabályaival, de ezzel sztem Ő sincs tisztában, hiszen csak a szexfilemkben látta.

De amúgy legalább a szopást ne vonjad már meg tőle (már ha egyébként megérdemli a figyelmed). Annál jobb dolog a földön nincs, a másik igazi elfogadása, s ráadásul kiélvezheted, hogy Te vagy az úr mindenekfelett! Addig tart, amíg Te akarod, úgy van vége, ahogy Te akarod, ráadásul a lehetőségeknek rendkívül széles a tárháza. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Menni fog. Ja és persze követeld meg Te is, bár nem tudom, hogy egy nőnek az milyen, de a csajomat elnézve elég jó lehet.

Sok sikert

zolee75 2009.06.11. 09:27:55

Azért az anális szex nem igazán alap, igaz, kivételesen jó helyzetben érezheti magát az a férfi, akinek a barátnője engedi/kedveli. Egyszerűen izgatja a férfiakat, ebben persze a filmeknek is van jócskán szerepe.
Az orális szex egy kicsit más tészta. Ne köntörfalazzunk, ha te nem szopod le, majd leszopja más. Mert jó. Pont. Egy magát modernnek tartó nő nem engedheti meg magának, hogy ettől megfossza a szeretett pasit. Ha jól csinálod, magadhoz láncolod, ha más csinálja jól, magához fogja vele édesgetni. 21. században az orális szex kölcsönösen) alap, érdemes lenne egy intim beszélgetés keretében elmélyednetek a témában. Mi az, hogy nem szimpatikus? Majd csodálkozol, ha más csak úgy, szimpátiából is leszopja! Ha nagyon nem megy, ne erőltessétek magát a kapcsolatot, előbb utóbb félre-szopatás lesz belőle, aztán meg elhagyás.

zolee75 2009.06.11. 09:30:58

Bocs, azt még elfelejtettem, ha jól leszopod, attól nem kurvának, hanem istennőnek fog tartani. Csak próbáld ki, a hálája nem marad el.

AgoAgo 2009.06.14. 08:32:41

@zolee75: Mondjuk egy magát modernnek tartó nő nem a szopástól lesz modern, szerintem. Nekem is alap, hogy legyen orális kényeztetés - mindkét oldalon. Az is elképzelhető, hogy valami miatt feszélyezi a lányt a szopás tudata, valamiért megalázó neki, amit nem is tud vagy nagyon is tud. Ebben az esetben viszont vannak szakemberek, mint szexológus, pszichológus stb. Meg vannak a beszélgetések, barátnők, barátok akikkel bizalmasan lehet beszélni. De ha nem is törekszik valaki a gátlás levetkőzésére, abból hosszú távon baj lesz, az igaz. Ugyanis ha igazán szereted a másikat, akkor megpróbálsz szakemberhez fordulni ilyen esetben.

Johnsmith000 2009.06.16. 20:08:05

bár nem tudom, hogy egy nőnek az milyen, de a csajomat elnézve elég jó lehet.

ezt a szar dumát

xiau.ling 2009.06.16. 21:02:35

@Johnsmith000:
nem olyan szar.. honnan tudja mit él át a barátnője? csak az eredményt látja. :)

különben nem a modernségen múlik, hogy egy pár mennyire él orális életet. ez a magyar prüdéria. nézzünk meg egy indiai faragott emberábrázolást, legalább egy pár mell elővillan. de nem kell olyan messzire menni. spanyolhonban a kis shopokban a sombrero mellett lehet venni fél méteres hátvakarót, aminek a másik fele erősen fallosz formájú.
le kell küzdeni a gátlásokat, mert hosszútávon nem lehet fenntartani kielégítő szexuális életet csak valami maszatolással.

tzi 2009.06.16. 21:41:11

Valaki magyarazza mar el a fejemnek ezt a noi hisztit. Tobb ferfiismerostol hallottam mar, hogy ha egyaltalan szopik, akkor azt is zsebkendovel... meg hogy szepen kiskezevel vegzi be a munkat. Meg hasonlok.

MOst komolyan, mi a franc baja van a mai noknek??? 300 eve meg oke volt, ha nem ment, mert vallas, meg vegulis azt se tudtak mi fan terem a fasz (elnezest).

Ha van itt no, akit irrital, mondja mar el, hogy mi benne az undorito, vagy megalazo, vagy akarmilyen?
(es mielott nekem esnek a nagyibugyis feministak, hogy utolso gazficko vagyok, jelentem, 2-el kezdodom).

xiau.ling 2009.06.16. 22:26:27

@blavatsky:
jéé:) egy nő, akit ez nem irritál?
különben arra lehetne visszavezetni, ha már okokat keresünk, hogy ugye valahogy ímmel-ámmal iskolában kötelező foglalkozásként elviszik a tanulókat szexuális felvilágosításra és kész. szülő hátradől, ez is meg volt. tanárok kifújják magukat, hú, ezt is túléltük. aztán minden más, a szexuális kultúra fejlesztése ballisztikus ívben, magasról le van sz*rva. a köztudatba pedig beépül, hogyha egy pasi ilyen élvezetekre vágyik, akkor prostituáltak szolgáltatásait veszi igénybe, meg a pornócsatornákból ömlik a retek, ahol az orális szex általában a nő alárendelt szerepével párosul és az egyszeri néző, a sztereotípiákból építkező tömeg úgy ítéli meg, hogy ez egy "csúnya" dolog, és így is fog viszonyulni hozzá. sőt a fétishekre és egyéb más igényekre is ilyen módon reagál a legtöbb ember. ezért van, hogy aki be mer menni egy szexshop-ba azt kifelé jövet jó hogy nem kövezik meg az arrajárók, mert micsoda perverz disznó lehet már.
pedig lehet máshogy is. ismertem olyan nőt, aki nehezményezte párjának, hogy nem kapott semmilyen "játékot" névnapjára.. ismerek olyan nőt is, aki többször kívánja, mint a pasija.
szerintem az orális szex egy normális párkapcsolatban nem szabadna, hogy tabu legyen, mert mindkét félnek igenis jó az ilyen kényeztetés, és aki mást mond az hazudik. meg kell beszélni a másikkal, hogyan jó (vagy mi az ami frusztrál), jól meg kell mosni, a szoba ajtaját begombolni, levetkőzni az idegenkedést, és bő nyállal csinálni.
exem igazi kis vizicsibe volt, rengeteget fürdött, mindig kis semmilyen izű szeméremajkak fogadtak és imádtam amikor teljes testében remegett. azt hiszem egy nő is találhat szépséget benne, ha hasonló gyönyörökhöz tudja juttatni a párját. úgyhogy kedves Posztoló, hagyd a küszöbön kívül a "prostivagyok?" érzést és csábítsd el a párod! ettől nem leszel prosti.

tzi 2009.06.16. 23:02:02

@xiau.ling: hat, en nem tudom... nem emlekszem semmilyen felvilagositasra. Onmagaban a szex sosem volt tabu nalunk, de valahogy sosem ereztem igenyet, hogy ilyesmikrol kerdezzem anyamat :) Meg aztan en ugy latszik meg regi generacios vagyok, nem folyt mindenhonnan a szex. Ezzel egyutt nem volt bennem semmilyen ellenerzes soha. Biztos tul erosek az oralis fixacioim. Nekem mar az a duma is magas, hogy a nok azert csinaljak, merthogy az a pasinak jo, es ha igazan szereted (valaki fentebb irt is ilyesmi kommentet)... hat dehogyis csinalok en barmit, csak mert az neki jo, ha nekem nem jo.
szerintem nem lehet rafogni a pornofilmekre. Szerinted az olyan no, aki sikoltozik ha egy pocs er az ajkaihoz mikor nez pornot? :)
(most jartam magyarorszagon, es lattam pesten egy beate uhse-t a koruton. belatni persze nem lehetett, kirakat szinte fehernemu uzlet, es az ajtoval szemben egy nagy kiiras, hogy itt biza szex van, ugyhogy ha serti az erzeseidet, be se menj. Na, ez a pruderia kedveseim. tessek korulnezni mas orszagokban...)
Es tenyleg ott tartunk, hogy a pasik kurvakkal szopatjak magukat? Jeeeezusom... aztan meg csodalkoznak, ha a srac lelep... :)
De telleg. Ha en csinalom, es mondjuk szeretem csinalni, akkor szajha vagyok? Jo tudni...
De egy no velemenye akkor is erdekelne.

tzi 2009.06.16. 23:08:29

@xiau.ling: ami az alarendeltseget illeti, hat nem tudom. ami a pornofilmekben tortenik az az esetek 90%-ban olyan, amire eddig az osszes altalam ismert ferfi azt mondta, hogyha egy no igy akarna leszopni, kiverne az osszes fogat. (ugyanez igaz arra is, amikor a pasik akcioznak...)
lehet ugy venni, hogy alarendelt szerep, de nem tudom, miert. Ha van is alarendeltseg, az nem a fasz innenso vegen van... elvegre nekem mindig ott vannak a fogaim... ez inkabb bizalmi helyzet, ahol a ferfi van kiszolgaltatva a nonek. Ertem en, hogy sokakat zavar, hogy a ferfi nagyon legenynek erzi magat a dologtol, de azert lassuk be, hogy ez csak addig tart, ha en jol csinalom. Vagyis ha "engedem" hogy annak erezze magat. Nekiallsz fogazni, akkor inkabb fogja magat kifacsart paradicsomnak erezni, mint a vilag egyetlen igaz ferfijanak... Biztos, hogy olyan megalazo ez egy nonek?

anaveroni 2009.06.17. 01:32:02

Van egy olyan érzésem, hogy ezt posztot egy izzadtság szagú recska gép írta, nem egy nő.
A kommentekből is látszik, hogy nők nem undorodnak az orális szextől. Kivéve az izzadtság szagú recska gépek esetében persze.

Jacques Ucca (törölt) 2009.06.17. 19:19:58

@anaveroni: Mondasz valamit, gyakorlatilag előkerülnek a nagy klasszikus kérdések amikkel forgalmat lehet generálni.. :-) Egy lerágott lófaszcsont az egész..

challybaby 2009.11.09. 12:40:56

Először is :
Vannak dolgok amiket valaki bír, és valaki nem. :) Az,hogy te nem szereted az anált és az orált az oké.
Azt,hogy segbe kúrjanak azt én se nagyon birom. :D És a barátomnak nem is engedem. De úgy gondolom,hogy ezért nem fog elmenni kurvákhoz,hanem megérti,mert egy kapcsolatban nagyon fontos az,hogy elfogadjuk a másikat úgy ahogy van. :D A sok pornófilm,szerintem viszont nem tehet arról,hogy a fiukat izgatja az anális szex. :D A fiuk 80%-a valamilyen szinten perverz,ehez nem kell filmeket nézni,hogy ez kialakuljon bennük.
A szopásról meg csak annyit,hogy ha nagyon undorodsz tőle,akkor hagyd a fenébe. :D Nem kötelező semmit sem. Viszont cserébe te se várd el,tőle,hogy nyaljon,mert az úgy nagyon nem lenne fer. :D
A szopásban egyébként én nem találok semmi undorítót. De ez embertől függő. Mindenkinek más és más a jó. De ha még sosem próbáltad , akkor nem tudhatod ,hogy milyen. Viszont ahogy olvastam te már próbáltad és hát nem jött be neked.:) Megesik az ilyesmi. Ezt a barátodnak elkel fogadni. És ha ez miatt elmegy kurvázni,akkor nyugi sose szeretett téged igazán. :)
Sok ismerősöm van akik már házasok és nem szopnak de már 20 éve eggyütt vannak és nem lépnek félre..:) Szal. ne aggódj,ha a kapcsolat stabil nem lesz baj. Nem a szex határozza meg a kapcsolatot,szerintem.
Egyébként szerintem már annak is örülhet,hogy mind2-őt kipróbáltad annak ellenére,hogy írtózol tőlük. :) Én is kipróbáltam már mind2-őt . Mint mondtam az anál nem jött be,mivel fáj és érzelmet nem látok benne. :) De ez persze változó van akinek tökre bejön,nekem nem :$:D És a szopással abszolut nincs bajom,finomnak találom. :D És szeretem ahogy élvezi. Ettől még nem tart kurvának. Kurvának akkor lehetne téged hívni,ha valamit nem akarsz és mégis megcsinálod. De ebben az esetben ne csináld,ha te nem akarod. Viszont ha akarod és élvezettel csinálod,akkor az úgy pont jó.:) És nem számitassz tőle kurvának. Egyébként érdemes lenne elbeszélgetned vele. Mert ha a gondolat felmerült benned,hogy ez miatt elmegy kurvázni akkor valami nincs rendben köztetek. Bennem ez sosem merült fel,a barátommal kapcsban.hogy ha én nem akarok valamit akkor ő félre lép. Tehát köztetek valami hibádzik :)
süti beállítások módosítása