Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pornó. Nézed?

 2009.05.20. 11:57

Jó az őszinteség. De csak ha elég erős hozzá a kapcsolat. Ha nem az, akkor kinyírja a látszólag boldog viszonyt/házasságot. Ha az, akkor átmenetileg kemény időszak vár ránk, de a leleplezés után jöhetnek a valódi kérdések. Leginkább, hogy képesek vagyunk-e a valósággal együtt élni?

A feleségem egyik este megkérdezte, hogy én is szoktam-e pornót nézni az interneten. Természetesen azt válaszoltam, hogy nem szoktam. De ő olvasta valahol, hogy a férfiak nagy százaléka néz pornót a hálón. Ezért megkért, hogy legyek vele őszinte, mert őt ez nagyon érdekli. Bevallottam neki, hogy nagyon ritka alkalmakkor, néha szoktam. Ezzel szemben a teljes igazság az, hogy viszonylag gyakran tévedek fel egy-egy szexuális tartalmú weboldalra. Aztán a feleségem azt is megkérdezte, hogy mit szoktam nézni olyankor. Nagy nehezen rávett, hogy mondjam el. El is mondtam neki pár dolgot, és ezzel egy nagy erejű törést váltottam ki a házasságunkban. Teljesen összeveszett velem, hogy én egy undorító perverz állat vagyok. Pedig igazság szerint semmi „kutyás-kígyós” dolgot nem szoktam nézni. Persze perverzebb dolgok, mint egy tizenkét éves fiú álmai. Ez négy hónapja történt, azóta nem feküdtünk le egymással…

Szerinted?
intimfejloves@gmail.com

 

Címkék: szex pornó undorító házasság férj feleség

A bejegyzés trackback címe:

https://intimfejloves.blog.hu/api/trackback/id/tr81133207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillivilli tündérrózsa 2009.05.21. 21:02:37

Ez azért elég meredek. Ha a feleséged gyanította, hogy nézed, (és valószínűleg gyanította, különben megelégedett volna az első, nemleges válaszoddal) és külön arra kért, hogy légy vele őszinte, akkor bunkóság volt tőle, hogy amikor tényleg őszinte volt, akkor megharagudott érte. Ha valaki valamire nem kíváncsi, akkor ne kérdezzen rá. És még csodálkoznak a nők, ha a párjuk nem osztja meg velük a vágyait, majd egy idő után olyan nőnél elégíti ki azokat, aki mindezért nem nevezi perverz disznónak

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.05.22. 00:53:40

just again: ostoba női kérdésekre nemmel válaszolni, tagadni. nem készültek fel ilyen információk befogadására, hiszen még csak alig 20ezer év telt el az emberré válás óta. (válás óta. értik, ugye??? ;-)

zolee75 2009.05.22. 10:53:18

Hülye picsa az ilyen. Egymással nem, de remélem, azért mással igen!

judit16 2009.06.10. 13:53:54

Érdekes... Mi sokszor megbeszéljük, milyen filmeket, képeket nézegetett a párom a neten, ha szerinte nekem is tetszene, megmutatja. Ebből sosem volt köztünk probléma. Annyira természetes. És nagyon élvezi, hogy nem kell titkolnia előttem, hogy minden nap látogat ilyen oldalakat.

Koborlovag 2009.07.03. 13:23:33

A szexualitás egy frusztráló téma a mai világban. Frusztráló, mert fejlődés van benne és ugye az nem egyértelmű dolog, hogy a párok egyformán fejlődnek a kérdésben.

Ha egy pasi jóhiszeműen őszinte a párjával, gondolva hogy ettől majd a nő is kíváncsian fogja kezelni és együtt valami jó fog születni az őszinteségből, akkor kimondja. Aztán jól rájön hogy ahogy a fentebb szólók írták: nincs miért őszintének lenni. Ráadásul egy házasságban talán már illene annyira ismerni a másikat, hogy tudjuk mi az amit bevállalhatunk előtte és mi az amit SOHA NEM SZABAD!
süti beállítások módosítása